30. 12. 2015

Badmintonové hodnocení roku 2015

Rok 2015 byl pro oddíl TJ Slovan Vesec velice náročný, ale zároveň výsledkově úspěšný a plný nezapomenutelných zážitků..

V první polovině roku 2015 ještě vrcholily soutěže všech věkových kategorií, ve které naši hráči získali 4 medaile z MČR mládeže jednotlivců (2x MČR U15, 1x MČR U17 a 1x MČR U19), stříbrnou medaili z MČR družstev juniorů a 2 první místa na mezinárodních turnajích v zahraničí. Kromě těchto bezpochyby výborných výsledků se družstvu dospělých podařilo podruhé v klubové historii postoupit do 1.celostátní ligy! V červnu oslavil badmintonový oddíl výročí 50 let své existence, Jiří Vajsejtl stihl oslavit bronz na olympiádě dětí v Plzni a během letních prázdnin se již hráči připravovali na zkrácenou sezónu mládežnických kategorií (září – prosinec 2015). Vrcholem tohoto období byly opět MČR jednotlivců, z nichž se veseckým badmintonistům podařilo vybojovat 8 cenných kovů (2x MČR U13, 2x MČR U17 a 4x MČR U19). Prvoligový tým dospělých během 1.poloviny sezóny zatím drží průběžné 6.místo a díky dvěma výhrám navíc konečně přerušil nelichotivou bilanci z premiérové sezóny.

Během Vánočního období byla tentokrát hráčům naplánována tréninková pauza a odpočinek před začátkem sezóny nové – rokem 2016. Hráči lichých ročníků se od ledna posouvají do vyšších kategorií a zároveň se rozeběhnou taktéž soutěže družstev žactva i juniorů. Nejpozději od záčátku února potom mohou hráči očekávat drobné změny v tréninkových skupinách a zřejmě také jiné úpravy klubových priorit a pravidel..

Všem hráčů přeji pevné zdraví, elán do dalších tréninků a co nejvíc vyhraných zápasů, trenérům děkuji za odvedenou práci a doufám, že budou i nadále přísní a pečliví ve své mnohdy nezáviděníhodné činnosti. Závěrem přeji vše nejlepší do nového roku také rodičům hráčů, fanouškům a klubovým partnerům!

Radek Holata
předseda oddílu badmintonu

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!