3. 11. 2013

GP C U13 – BK TU v Liberci

(2.11.2013) Iva Foukalová ovládla dvouhru dívek a postupuje na GP A.

Iva byla na tomto turnaji jednoznačně nejúspěšnějším členem našeho oddílu. Po velmi dobrých výkonech v mixu společně s Markem (BK TU v Liberci) obsadila druhé místo a po boku týmové spoluhráčky Soni Hořínkové doputovala až do semifinále, kde děvčata podlehla celkovým vítězkám Fantová – Seifertová (Baník Most). Bezesporu největší úspěch však zaznamenala Iva ve dvouhře dívek, kde si v semifinále poradila s Julií Skuhrovou (Super Stars Most) ve dvou setech a finále už byl jen malý bonus celého turnaje.
Nejúspěšnějším veseckým chlapcem se stal kupodivu Tomáš Valta, který překvapil svou hrou v singlu nejenom soupeře. J Jeho putování skončilo na raketě vítěze dvouhry chlapců, Filipu Markovi (BK TU v Liberci), se kterým se potkal v semifinále. Bohužel se Tomovi nepodařilo vybojovat si alespoň třetí pozici a tak nakonec skončil na 4. místě. Taktéž dobré výkony předváděl i v mixu, kdy po celou dobu hrál na kurtu víceméně sám. Přesto se dokázal dostat společně s Annou Kohoutovou (Super Stars Most) opět až do semifinále. Pouze čtyřhra byla v podání Tomáše poněkud slabší.
Soňa a Ondřej Stupka měli smůlu na los v singlu, když oba narazili na své týmové spoluhráče. Soňa prohrála s Ivou a Ondra podlehl Tomášovi.

Ostatní hráči nepředváděli nijak zvláštní výkony. Za zmínku už stojí pouze mix v podání Martina a Terezy Karáskové. Stejně jako u Tomáše a jeho spoluhráčky, i zde zápas stál především na Martinovi, který se s každým úderem zlepšoval.

Jarda Vajsejtl s Ondrou nastoupili hned v prvním kole na dvojici Cach Jakub – Marek Filip (Super Stars Most – BK TU v Liberci). I přes nepříznivý výsledek jejich výkon nebyl špatný a už vůbec ne odevzdaný.

Někteří hráči zde konečně pochopili, že motivace a sebedůvěra je v badmintonu velkým hnacím motorem.

Sandra Švecová

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!