16. 2. 2014

Finále OP družstev žáků – TJ Slovan Vesec

(16.12.2014) Veseský tým obsadil po velkém boji druhé místo, na MČR tak postupuje družstvo BK TJ Baník Most.

Turnaje žákovských družstev se zúčastnily 2 nejlepší výběry Libereckého kraje a stejný počet týmů z kraje Ústeckého. TJ Slovan Vesec se nejprve utkal s konkurenčním BK TU v Liberci a během sedmi zápasů neztratil ani jeden set. Proti družstvu Super Stars Most se již očekával větší boj o výsledek, nicméně domácí hráči neponechali nic náhodě a soupeře porazili v poměru 5:2. Očekávaný poslední duel proti Baníku Most tak rozhodl o postupujícím na mistrovství ČR družstev žáků. Liberečtí hráči nakonec uspěli ve smíšené čtyřhře zásluhou páru Máchal – Griněnková, Dana Griněnková zvítězila ve dvouhře dívek a Jiří Vajsejtl porazil překvapivě Ondřeje Krále. V dalších zápasech byl však již lepší soupeř a tak na domácí družstvo Slovanu Vesec zůstaly stříbrné medaile. Celý tým zaslouží za předvedené výkony a výbornou zápasovou atmosféru pochvalu!

TJ Slovan Vesec „A“ nastoupil ve finálovém turnaji ve složení:

Kryštof Bumbálek, Šimon Heindorfer, Jaroslav Máchal, Jiří Vajsejtl, Dana Griněnková, Tereza Míšková, Barbora Nováčková a Michaela Válová

Výsledky družstva ve finálovém turnaji:

TJ Slovan Vesec 7:0 BK TU v Liberci

TJ Slovan Vesec 5:2 Super Stars Most

TJ Slovan Vesec 3:4 BK TJ Baník Most


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!