22. 2. 2014

GP A U15 – TJ Orlová Lutyně

(22.-23.2.2014) Na republikovém turnaji starších žáků se dařilo našim hráčům jen v párových disciplínách, Jaroslav Máchal obsadil ve čtyřhře pěkné druhé místo!

Ve smíšené čtyřhře se dařilo více Jiřímu Vajsejtlovi, který s A.Vackovou (Sokol Meteor Radotín) dokráčel mezi osm nejlepších párů, zatímco Jarda Máchal s Lucií Borovskou (Baník Most) postoupili jen do druhého kola. Los dvouher nebyl k našim hráčům příliš milosrdný, kluci sice bojovali, ale na své soupeře zejména technicky nestačili. Chlapecká čtyřhra nám nakonec přinesla stříbrnou medaili, když dvojice Jaroslav Máchal – Ondřej Král (Baník Most) porazili v klíčovém čtvrtfinálovém zápase nasazené jedničky a semifinálový zápas odehráli poměrně s přehledem. Možná bylo i na celkové vítězství, jenže chyb na příjmu bylo ve finále příliš mnoho. Také Jirka zahrál v deblu kvalitní výměny a se svým spoluhráčem málem překvapili favorizované soupeře, nicméně to tentokrát nestačilo. Celkově chválím u obou našich zástupců přístup k turnaji a budu rád, pokud Jarda bude pokračovat ve zlepšené tréninkové morálce z posledních týdnů.. (RH)

Konečné výsledky turnaje zde.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!