14. 2. 2015

8.ročník Memoriálu Z.Kožešníka (GP C U13) – TJ Slovan Vesec

(14.2.2015) Jaroslav Vajsetl a Soňa Hořínková získali pro domácí oddíl titul ve čtyřhrách. O třetí místa se postarala dvojice Martin Máchal – Ondřej Stupka a Jarda Vajsejtl přidal ke zlatu ze čtyřhry chlapců ještě bronz v singlu.

Přestože Jarda a Soňa vybojovali zlaté medaile v párových disciplínách, nepatřili dnes mezi naše nejlépe hrající hráče. Jardovi chybělo více razance a přesných úderů, u Soni zase chyběl zejména rychlejší pohyb po kurtu a větší snaha o otočení vývoje utkání v singlu. Ve čtyřhrách již byly výkony obou svěřenců odpovídající výslednému umístění.

Dalšími medailisty se stali Ondra a Martin. Na Ondrovi vůbec nebyla znát půlroční herní pauza, naopak mu spíše prospěla a pomohla ke zklidnění hry a k odstranění zbytečných chyb. Největším překvapením, ne jen pro trenéry, byl úspěch Martina Máchala ve dvouhře chlapců proti Janu Rázlovi (BK TU v Liberci). Ten dokázal trenérům i sobě, že dokáže velmi dobře hrát i proti technicky vybavenějším hráčům, pokud do hry zapojí hlavu! Mezi početnou domácí skupinu patřili také Kristýna Haringová, Aleš Foukal, Filip Gottštein, Tomáš Šourek a Tereza Šourková. Výše jmenovaným se bohužel nepovedl zisk žádné medaile. Aleš, Kristýna a Filip sbíraly opět další cenné zkušenosti z větších turnajů, Terka s Tomem předváděli výkon na hranici vlastních schopností. SŠ


Kompletní výsledky turnaje zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!