30. 1. 2016

1.GP C U19 – Super Stars Most

(30.1.2016) Dana Griněnková vybojovala na oblastním turnaji vítězství ve všech disciplínách a získala tak premiérovou nominaci pro GP A staršího dorostu!

Dařilo se také Jaroslavu Máchalovi, Jiřímu Vajsejtlovi a Ivě Foukalové, když každý získal postup v jedné disciplíně, Jitka Hojná, Šárka Líbalová, Vojtěch Tajmr a Jaroslav Vajsejtl však také odehráli slušné zápasy..

Hodnocení jednotlivých hráčů:

Jaroslav Máchal – I na turnaji potvrdil tréninkové zlepšení, avšak první kola bývají odehrána velice vlažně. Během párových disciplín dokáže strhnout bojovností spoluhráče, což dokáže málokdo..

Vojtěch Tajmr – Solidní los Vojta využil alespoň k postupu do 2.kola, bojovnost jako vždy skvělá, nicméně důležité je soustředit se zatím na jednoduchost, výšku zásahu a udržení míče ve hře.

Jaroslav Vajsejtl – Oproti nižším věkovým kategoriím hrál bez nervů, výhry se sice nedočkal, ale oproti tréninkům alespoň hrál až do konce..

Jiří Vajsejtl – Z důvodu přímého postupu ve dvouhře zasáhl pouze do párovek. Na všech zápasech byla zřejmá snaha, ale oproti zápasům v republikové konkurenci chybí emoce a větší soustředěnost.

Iva Foukalová – Iva měla oproti předchozímu týdnu ve své hře mnohem větší množství nevynucených chyb a také z tohoto důvodu byla na jednotlivých úderech znát nervozita a malá uvolněnost. V klíčových situacích si jako vždy pomohla velkou bojovností, avšak trochu na úkor taktiky.

Dana Griněnková – Na turnaji neměla mezi nepostupujícími děvčaty konkurenci, přesto musí zlepšit spoustu činností (pozitivní emoce, změna tempa hry, vyšší zásahy u sítě, rozmanitější obranné údery).

Jitka Hojná – Také Jitka by měla do hry zapojit emoce a mělo by být více poznat, že chce utkání vyhrát. Na veškeré situace na turnajích se kvalitně připravit při tréninku!

Šárka Líbalová – Ve dvouhře Šárce vycházely údery u sítě i útok a tak dokázala postoupit do 2.kola a navíc odehrát vyrovnaný duel se zkušenější Ivou. Hlavní potřebou je stále vylepšení techniky úderů a zapojení nohou ve střední části kurtu..


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!