19. 12. 2016

Vánoční turnaj dětí – BK TU v Liberci

(17.-18.12.2016) Ve dvou dnech a čtyřech vypsaných kategoriích jsme získali jedinou – bronzovou medaili. Ve smíšené čtyřhře mladšího žactva (U13) se na stupně vítězů probojovala dvojice Aleš FoukalKateřina Zsilayová.

Kategorie U9, U10, U11

Ve startovním poli jsme měli trojici hráčů, z nichž měl nejblíže k medaili Tadeáš Hlubuček (U11). Pro Michala Čepeláka a Ondru Hanáka to byl první turnaj a tedy zejména nový badmintonový zážitek.

Kategorie U13

Nejvíce se turnaj povedl Kačce Zsilayové, která ve všech disciplínách odehrála kvalitní zápasy bez výraznějších výkyvů. Alešovi se určitě podařily zápasy ve smíšené čtyřhře, ale u dvouhry přišel psychický kolaps a hodiny tréninkového úsilí přišly vniveč.. Matěj Benk, Štěpán Líbal i Veronika Valtová se zatím perou s úderovou technikou a potřebují zejména zklidnit součinnost nohou, rukou a celého těla spolu s raketou. Terezka Křížanová a Nicol Romančinová musí přidat na tréninku, jelikož turnajové nasazení není špatné, ale pokud není pohyb po kurtu a údery důsledně procvičovány v přípravě, těžko se dá něco dohnat při zápasech.


Kompletní výsledky GP C U13 open najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!