19. 2. 2017

1.GP A U17 – TJ Orlová / Lutyně

(18.-19.2.2017) Iva Foukalová bronzová ve smíšené čtyřhře!

Kromě třetího místa v mixu (po boku F.Marka – BK TU v Liberci) obsadila Iva na republikovém turnaji mladšího dorostu dělené 5.-8.místo ve dvouhře i čtyřhře dívek. Druhý vesecký zástupce, Soňa Hořínková postoupila do čtvrtfinále v obou párových disciplínách a ve dvouhře zvítězila v prvním kole.

Hodnocení hráčů:

Iva Foukalová – ve čtvrtfinále dvouhry zaujala výborným výkonem proti nasazené jedničce turnaje, které dokonce sebrala první set. V krajních pozicích ale bude potřeba odehrávat údery více nad úrovní hlavy a ještě více zpestřit hru. Naopak ve čtyřhrách nutnost pracovat na rychlosti práce s raketou (změna držení, pozice, načasování)..  

Soňa Hořínková – u Soni se během turnaje projevilo nedávné zranění nohy a pohyb po kurtu tak byl bohužel velice složitý. Ve čtyřhře děvčat bude ve všech ohledech nutné změnit styl hry a taktiku, jelikož se zvyšující se úrovní nelze pouze vyhazovat míče do zadní poloviny kurtu.. Nyní bude však potřeba odpočinek a vyléčit svalové zranění.


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!