25. 2. 2017

4.kolo OP družstev dospělých – BK TU v Liberci

(25.2.2017) V posledním kole potvrdilo béčko Slovanu Vesec vedoucí postavení a stává se opět po roce vítězem severočeského oblastního přeboru!


TJ Slovan Vesec „B“ 7:1 BK TU v Liberci „B“
TJ Slovan Vesec „B“ 7:1 BK TJ Baník Most

Do čtvrtého kola nastoupil tým ve složení: Michal Haršanyi, Jan Kanajlo, Jaroslav Máchal, Matěj Milý, Pavel Peníška, Zuzana Hlavatá, Ilona Mikezová a Iva Synková. Za družstvo TJ Slovan Vesec „B“ nastoupili v této sezóně také Iva Foukalová a Kryštof Bumbálek. Iva již však patří na soupisku prvoligového týmu, naopak Kryštof nejeví o soutěže družstev žádný zájem, zatímco před některými hráči bychom za přístup a nasazení měli smeknout klobouk. Zejména Michal Haršanyi jde mladým spoluhráčům vzorem a jeho nadšení i snaha dělat vše naplno působí ve srovnání s některými borci dosti kontrastně. Vítězný tým čeká v termínu 1.-2.4.2017 kvalifikace o 1.celostátní ligu – skupinu západ. Hráčům děkuji za předvedené výkony a přeji hodně štěstí v dalších zápasech.

Konečná tabulka OP smíšených družstev dospělých:

1. TJ Slovan Vesec „B“

2. BK TJ Baník Most

3. BK TU v Liberci „B“

4. BK Goram Teplice

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!