4. 4. 2017

2.GP B U13 – Sokol Meteor Radotín Praha

(1.-2.4.2017) Aleš Foukal s Kateřinou Zsilayovou třetí ve smíšené čtyřhře!

Na aprílovou sobotu odcestovala trojice hráčů TJ Slovan Vesec na republikový turnaj mladšího žactva do Prahy. Zatímco Aleš i Katka nastoupili do všech disciplín, na Štěpána Líbala bohužel nikdo nevyšel a odehrál tak pouze dva zápasy ve dvouhře chlapců. Největšího úspěchu dosáhla dvojice Foukal – Zsilayová, když v mixu postoupili až do semifinále.

Hodnocení hráčů:

Smíšená čtyřhra – pomalý rozjezd ale nakonec výborný výsledek, občas i předvedená hra. Kačka si musí hlídat pozici rakety a snažit se couvat více k zadnímu spoluhráči.

Dvouhra – Štěpán bude muset zrychlit nohy (zejména pro přechod od sítě dozadu a naopak, a také se snažit podbíhat bekhend. Kačka více zapojovat krátké údery u sítě a pracovat s délkou i výškou vyhozených míčů. Aleš se bude soustředit na postavení nohou a bude se snažit hrát údery v klidu. V obraně používat širší postoj se zapojením levé nohy.

Čtyřhra – Kačka hraje soupeřkám neustále do forhendu, tak je potřeba změnit taktické myšlení. Výhozy od sítě používat při deblu jen v nutných případech (všichni)!

Závěrem děkujeme za trenérský dohled Ivě Foukalové 😉

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!