25. 11. 2017

Oblastní přebor U19 – BK TU v Liberci

(25.11.2017) Hráči Slovanu Vesec získali tituly přeborníků ve třech disciplínách, Kryštof Bumbálek pro zranění bohužel nedohrál..

Ve smíšené čtyřhře zvítězil pár Jaroslav Máchal – Iva Foukalová, ale minimálně finálový duel byl velice náročný. Dvojice Vojtěch Tajmr – Ilona Mikezová, Filip Gottštěin – Šárka Líbalová i Jaroslav Vajsejtl – Soňa Hořínková skončily shodně již v úvodních zápasech.

Dvouhra chlapců byla rozlosována trochu nešťastně, když Jaroslav Máchal a Kryštof Bumbálek se jako favorité na celkové prvenství setkali již ve druhém kole. Kryštof nakonec tento, i další zápasy zvládl na jedničku, nicméně ve finále se za stavu 5:1 a 1:0 na sety zranil a utkání musel vzdát. První místo ve dvouhře dívek vybojovala Soňa Hořínková téměř bez námahy, pouze semifinále proti Šárce Líbalové bylo až do koncovek setů výsledkově vyrovnané.

Do čtyřhry chlapců již nenastoupil Kryštof Bumbálek s Jaroslavem Máchalem a Jaroslav Vajsejtl s Filipem Gottšteinem jako jediní zástupci vypadli hned na první překážce. Trochu překvapivým prvním místem se však prezentovala dvojice Iva Foukalová – Soňa Hořínková, která si poradila s třemi páry oddílu Super Stars Most. Ilona Mikezová s Šárkou Líbalovou potrápili v prvním kole finalistky, ale nakonec ve třech setech prohrály..


Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!