4. 3. 2018

1.GP A U19 – TJ Montas Hradec Králové

(3.-4.3.2018) Jiří Vajsejtl skončil na stříbrné pozici ve čtyřhře chlapců a stejnou medaili získal také se Soňou Hořínkovou v mixu!

Na republikovém turnaji staršího dorostu se dařilo v párových disciplínách rovněž Ivě Foukalové, která obsadila s F.Markem (BK TU v Liberci) i Soňou Hořínkovou dělené 5.-8.místo. Šárka Líbalová zvítězila alespoň v 1.kole smíšené čtyřhry, v dalších zápasech už byli soupeři o kousek lepší. Ve dvouhrách se tentokrát vůbec nedařilo, když ani jedna z děvčat nezvládla svůj úvodní duel a se soutěží jsme se tak rozloučili hned na začátku. Výrazné úspěchy ve všech párovkách nám však přinesla radost, zejména když měly jednotlivé zápasy stoupající úroveň a herní kvalitu.

Hodnocení hráčů:

Jiří Vajsejtl – Nastoupil pouze do čtyřher, ale v obou případech došel až do finále a potvrdil své ambice. Hlavní rezervy vidím v tréninkové přípravě, kde by se mohl více zaměřit na pestrost obrany a taktickým činnostem před zahájením a po provedení servisu.

Iva Foukalová – Ve smíšené čtyřhře i v deblu měla drobné výkyvy, ale současně dokázala zvyšovat tempo hry. Rozlosování dvouhry dopadlo pro Ivu trochu nešťastně, důležitý je však pocit z vlastní hry a nikoliv konečný výsledek. Při tréninku co nejvíce měnit držení rakety a zkoušet hrát obranné údery techničtěji.

Soňa Hořínková – Většina zápasů byla odehrána velice dobře, akorát ve dvouhře se nedokázala vyvarovat nevynuceným chybám. Snažit se v dalších zápasech navázat na zkušenosti z tohoto turnaje a dále vylepšovat systém hry v párových disciplínách.

Šárka Líbalová – Na turnaj přijela z týdenního pobytu na horách, tudíž nohy úplně nešly podle představ 🙂 V každém případě hrát údery s větší kontrolou následného pohybu..


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!