14. 10. 2018

MČR družstev dorostu – SK Brno Slatina

(12.-14.10.2018) Slovan Vesec vybojoval na MČR družstev dorostu bronzové medaile! Všem hráčům gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci!

Po loňském čtvrtém místě jsme v letošním roce chtěli navázat na tento výsledek a přáním tak bylo postoupit ze skupiny do bojů o medaile. V zahajovacím utkání proti týmu FSpS MU Brno jsme zvládli dívčí disciplíny i čtyřhru chlapců, což znamenalo těsné vítězství v poměru 4:3. Druhý zápas s kvalitním týmem Orlové jsme prohráli 3:4 a tak o postupu rozhodoval souboj proti BO Chance Ostrava. Na rozdíl od soupeře měli naši hráči větší motivaci zvítězit a celkový výsledek 6:1 nám zaručil semifinále!

V nedělním semifinále nás čekal největší favorit turnaje – TJ Sokol Polabiny Pardubice. Kromě Soni Hořínkové se našim nepodařilo najít cestu k dalším bodům a tak po prohře 1:4 přišel zápas o bronz. Družstvu TJ Astra ZM Praha jsme měli po roce co vracet, když nám sebral medaili ve stejném zápase dvou neúspěšných semifinalistů vloni. Sázka na jednu karty, tedy vyhrát všechny dvouhry, nám vyšla dokonale a po 4 zvládnutých zápasech jsme se mohli radovat z výhry 4:0 a zároveň ze zisku konečného 3.místa!

Sestava družstva TJ Slovan Vesec: Filip Marek (hostování), Jaroslav Vajsejtl, Jiří Vajsejtl, Iva Foukalová, Soňa Hořínková, Šárka Líbalová, trenér Radek Holata

Hodnocení týmu:

Oproti předchozím rokům jsme se opírali zejména o kvalitní dámskou část, která svou úlohu bezezbytku naplnila. Soňa Hořínková s Šárkou Líbalovou sbírali body v singlech, zatímco Iva Foukalová výhradně v párových disciplínách. O rozhodující body se však podělili stejnou měrou také chlapci, zejména Jirka Vajsejtl a Filip Marek. Jaroslav Vajsejtl zažil atmosféru MČR poprvé v kariéře, ale i on si dokázal připsat jednu důležitou výhru. Atmosféra týmu se mi líbila a děkuji všem, že si během víkendu fandili a tvořili dobrou partu. RH


Kompletní výsledky MČR družstev dorostu najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!