4. 11. 2018

1.kolo 1.celostátní ligy družstev dospělých – Sokol Meteor Praha Radotín

(4.11.2018) Do nové sezóny vstoupil Slovan Vesec se stoprocentní bilancí!


TJ Slovan Vesec 6:2 Super Stars Most
TJ Slovan Vesec 5:3 Sokol Meteor Praha Radotín „B“

V Praze – Vinoři se konalo první kolo 1. celostátní ligy dospělých, ve kterém se Slovan Vesec utkal s nováčkem soutěže, týmem Super Stars Most a s domácím družstvem Sokol Meteor Praha Radotín B. Do naší sestavy se po roce vrátila na hostování slovenská reprezentantka Katarína Vargová, doplněná o spoluhráčku ze čtyřher Khrystynu Dzhanhobekovou z Ukrajiny, zatímco v mužské části družstvo rozšířil slovenský hráč Matej Poláček. Zbytek kádru již tvoří kmenoví hráči Slovanu Vesec – Ondřej Klimeš, David Stejskal, Jiří Vajsejtl, Iva Foukalová a Soňa Hořínková. Vzhledem ke zdravotním potížím Jiřího Vajsejtla nastoupil v úvodním kole také Jan Kanajlo ze záložního týmu.

Proti Mostu jsme zvládli již většinu párových disciplín a do dvouher se tak šlo za stavu 3:1 pro naše družstvo. Ve dvouhrách se podařilo navázat dalšími třemi výhrami a tak celková výhra 6:2 znamenala pěkný vstup do nové sezóny.

Domácí tým má ve svých řadách mnoho zkušených hráčů a tak po čtyřhrách byl stav zcela opačný, než v prvním utkání. I za stavu 1:3 se však hráči nesložili a 4 vyhranými zápasy ve dvouhrách se nám podařilo otočit vývoj na naši stranu. Výhra 5:3 těší o to více, že se nám s tímto soupeřem nikdy nepodařilo uhrát ani remízu..

Hráčům a doprovodu děkujeme za skvělou týmovou atmosféru a budeme se těšit na zápasy druhého kola v Liberci.

Sestava Slovanu Vesec v prvním kole: Jan Kanajlo, Ondřej Klimeš, Matej Poláček, David Stejskal, Khrystyna Dzhanhobekova a Katarína Vargová.

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!