6. 1. 2019

OP dospělých – Super Stars Most

(5.1.2019) Soňa Hořínková trojnásobnou oblastní přebornicí, Jiří Vajsejtl dvakrát zlatý, Ondřej Klimeš a Iva Foukalová s jednou zlatou medailí!

Na oblastním přeboru dospělých, které je kvalifikací pro MČR, si naši hráči vybojovali hned několik postupů a spoustu medailových míst..

Ve smíšené čtyřhře zvítězil pár Vajsejtl – Hořínková, kteří po napínavém souboji až v koncovkách obou setů přehráli v semifinále dvojici Stejskal – Foukalová. Přes první kolo prošel i pár Haršanyi – Líbalová, kterým k postupu do semifinále chybělo velmi málo.

V chlapecké dvouhře se David Stejskal probojoval do finále, kde ve dvou setech nestačil na domácího L.Orose. Vzhledem k postavení na žebříčku a pozici hlavního favorita je i druhé místo trochu zklamáním.

K titulu ze smíšené čtyřhry přidala Soňa Hořínková první místo ve dvouhře žen a do třetice ještě ovládla s Ivou Foukalovou, po velmi těsných a vyrovnaných zápasech, dámskou čyřhru.

Do mužského deblu nastoupil i Ondřej Klimeš, který podle očekávání ovládl s Jirkou Vajsejtlem celý turnaj. Dobrý výkon předvedl i pár Nývlt – Haršanyi, když v zápase o semifinále podlehli až ve velmi těsné koncovce třetího setu. (IF a RH)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!