5. 6. 2011

Regionální výběry U15 – Falco Cup – Slavia TU Liberec

Přestože jsme zakončili sezónu již ve čtvrtek, posledním představením v letošní sezóně byl ještě turnaj regionálních výběrů a klubů pro kategorii staršího žactva. Tradiční Falco Cup pořádající oddílem Slavia TU Liberec přivítal 6 družstev, mezi kterými jsme jako jediní startovali v pozici klubové reprezentace.

Družstva byla rozdělena do 2 tříčlenných skupin a soutěž se hrála netradičně na 5 utkání (dvouhra dívek, dvouhra chlapců, čtyřhra dívek, čtyřhra chlapců a mix). Ve skupině náš tým nejprve těsně porazil Východní Čechy 3:2, když rozhodovala dvouhra chlapců, ve které uspěl Ondra Klimeš. Naši hráči potom zvládli i druhý duel, ve kterém jsme opět výsledkem 3:2 zdolali výběr Jižních Čech. Zde se naopak předvedla Katka Bočková, jenž je u nás celou sezónu na hostování a měla tak lehce zvýšenou motivaci se pořádně ukázat. V semifinále nás čekalo družstvo Západních Čech a jelikož se nám podařilo vyhrát všechny čtyřhry, mohli jsme i přes prohry ve dvouhrách slavit postup do finále. Ve druhém semifinálovém klání zdolaly Jižní Čechy celek Jižní Moravy a tak bylo finále opakováním souboje ze skupiny. Obě družstva přeházela nasazení jednotlivých hráčů, ale výsledek zůstal stejný. Po čtvrté výhře 3:2 (o triumfu rozhodla za stavu 2:1 na zápasy Jana Slatinská ve dvouhře) tak naše družstvo zvítězilo a získalo putovní pohár při 19.ročníku tohoto turnaje. Tímto můžeme považovat letošní sezónu za ukončenou a zároveň i docela úspěšnou.

Výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!