11. 9. 2011

GP C U19 – Chemička Ústí n.L.

Při prvním větším turnaji v nové sezóně se naši hráči představili na oblastním grand prix kategorie staršího dorostu v hale SKP Ústí nad Labem.

(10.9.2011) Turnajovou nominaci získalo osm veseckých hráčů, nicméně po omluvě L.Dlouhé se výprava zmenšila na sedmičku reprezentantů oddílu. Ve smíšené čtyřhře prošel prvním kolem pár Stejskal – Slatinská a také Klimeš – Hlavatá, kteří potvrdili nasazení a prošli mezi nejlepších 8 dvojic. Dvouhry vyšly, i vzhledem k věku, více dívkám. Zuzka Hlavatá i Míša Novotná si shodně musely počkat na výsledek předkola a potom se přes své protihráčky prokousaly do čtvrtfinále. Tam již bohužel skončily na raketách favorizovaných soupeřek. Nejmladší člen naší sestavy – Jana Slatinská trochu zaskočila K.Dokládalovou a uhrála nad zkušenější hráčkou jeden vítězný set. Také úvodní set vybojoval v předkole David Stejskal, ale potom již tahal za kratší konec a prohrál. Honza Koňas i Ondra Klimeš neuhráli na své přemožitele ani set, i když druhý jmenovaný nebyl daleko od většího zdramatizování. Ve čtyřhrách se už nepodařilo vybojovat žádného vítězství, přestože výkon nebyl u některých našich zástupců špatný. Nejvíce mě však mrzí přístup k turnaji od Honzy Koňase, který na kurt nastupoval již předem poražen..

Začátek sezóny nám ukázal spoustu námětů na zlepšení a další práci, ve které je třeba po letní přípravě navázat. Věřím, že většina veseckých hráčů, kteří se turnaje zúčastnili, vyhodnotí své výkony a budou se snažit odstranit některé nedostatky.

Radek Holata

Stáhnout výsledky

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!