17. 9. 2011

GP C U15 – Super Stars Most

(17.9.2011) Naši hráči v Mostě vybojovali 1 zlatou, 3 stříbrné a 3 bronzové medaile. Z postupu ve dvouhře se překvapivě raduje Jarda Máchal, který prohrál až ve finále s O.Králem (Baník Most) a ze druhého místa ve dvouhře dívek také Jana Slatinská.

(17.9.2011) Naši hráči v Mostě vybojovali 1 zlatou, 3 stříbrné a 3 bronzové medaile. Z postupu ve dvouhře se překvapivě raduje Jarda Máchal, který prohrál až ve finále s O.Králem (Baník Most) a ze druhého místa ve dvouhře dívek také Jana Slatinská. Již ve smíšené čtyřhře se našim borcům docela dařilo, když postup do finále slavila J.Slatinská s Tiptou (Chemička Ústí) a J.Máchal s Dobiášovou (Super Stars Most). Ve vzájemném souboji byl potom lepší zkušenější pár a Jana se svým spoluhráčem tak mohla slavit zisk prvního místa. Dílčí výhry potom zaznamenali také dvojice Ji.Vajsejtl – Paurová (Super Stars Most) a Š.Heindorfer – M.Válová. Postup do dalšího kola ve dvouhrách již nikdo kromě finalistů nezaznamenal, přestože Šimon Heindorfer nebyl daleko od výhry a stejně tak Jirka s Kryštofem mohli svá utkání ještě zdramatizovat, pokud by dotáhli zápasy do třetího setu. Čtyřhry byly pro náš oddíl také poměrně úspěšné. Jarda s O.Valtrem (Teplice), Jana s E.Láníkovou (Chemička Ústí) i Ilona s K.Drtíkovou (Baník Most) skončili shodně v semifinálových bitvách a umístili se tak na 3.místech. Dobrý zápas předvedla také dvojice K.Bumbálek – Ji.Vajsejtl, což by mohlo být příslibem na další turnaje. Hráči v mnohých případech potvrdili vzestup výkonnosti a na pár výjimek také příkladnou bojovnost a odhodlání.

Stáhnout výsledky

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!