30. 9. 2011

GP C U17 – Slovan Vesec

(1.10.2011) V badmintonové hale u liberecké Tipsport Arény se konal první oblastní turnaj mladšího dorostu sezóny 2011/2012.

(1.10.2011) Již v úvodním kole smíšené čtyřhry na sebe narazily favorizované páry J.Koňas – M.Ottová (Slovan Vesec / Goram Teplice) a O.Klimeš – M.Militká (Slovan Vesec / Chemička Ústí n.L.). Úspěšnější byla dvojice Ondřej Klimeš – Marie Militká a po výhře v dalších kolech postoupili až do finále, ve kterém si po boji dokráčeli pro zlaté medaile a nominaci pro republikový turnaj. Semifinálové bitvy ve dvouhře chlapců svedly podle předpokladů nejvýše nasazení. Ondřej Klimeš hrál o postup s J.Vodrážkou (Super Stars Most) a bohužel ve dvou setech byl úspěšnější soupeř. David Stejskal s oddílovým spoluhráčem J.Koňasem sehráli vyrovnanou bitvu, ze které odešel jako vítěz první jmenovaný. Postupem do finále si tak náš hráč zajistil nominaci ve dvouhře na GP A v Berouně a ani prohra v posledním zápase ho tak nemusela příliš mrzet. Čtyřhru chlapců zvládli nejlépe Ondřej Klimeš s Romanem Dokládalem (Baník Most), když v dramatickém zápase poprvé v kariéře porazili pár Koňas – Stejskal a stejně tak uspěli i ve finále. Pro Ondru to bylo již druhé 1.místo a další postup na celostátní turnaj. Dobré zápasy ve čtyřhře dívek odehrála i Jana Slatinská s ústeckou Matysovou, ale finálová účast zůstala po třísetové prohře uzamčena. Další vesečtí zástupci sehráli také mnoho zajímavých zápasů a nechali na kurtech všechno, nicméně se mezi staršími badmintonisty ještě tolik neprosadili.

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!