24. 2. 2012

GP A U17 – TJ Orlová-Lutyně

(25.-26.2.2012) V Orlové se konalo poslední GP A pro kategorii mladšího dorostu s bronzovým úspěchem pro naše barvy.

O důležité body před MČR odjela soupeřit také dvojice veseckých hráčů J.Koňas a J.Slatinská. Ve smíšené čtyřhře se podařilo postoupit do dalšího kola pouze Janě, která hrála na turnaji společně s R.Dokládalem (Baník Most). Dvouhra vyšla naopak lépe Honzovi, když ve vyrovnaném zápase přehrál P.Marka (Sokol Č.Budějovice), zatímco Jana po nepřesvědčivém výkonu nestačila na K.Bočkovou (Sokol Štěpánovice). V dalším duelu náš zástupce podlehl favorizovanému J.Vodrážkovi (Super Stars Most), ale zejména ve druhém setu se oba hráči přetahovali o každý míč. Stejně jako mix, také čtyřhra vyšla lépe Janě. Premiérová souhra se Sabinou Milovou (SKB Č.Krumlov) vynesla oběma badmintonistkám po dvou výhrách bronzové medaile! Gratulujeme.

Hodnocení trenéra: Honza se po dlouhotrvajících zdravotních problémech dokázal protlačit na svůj první letošní republikový turnaj a herně určitě nezklamal. Bohužel jeho výkony jsou limitovány pravidelnými tréninkovými výpadky a zejména negativním přístupem během hry i po zápase. Vzhledem k těmto okolnostem nemůžu turnajové vystoupení hodnotit kladně, jelikož hráč nereprezentuje pouze sebe, ale i svůj klub a realizační tým.. Jana v obou párových disciplínách uhrála mnoho pěkných výměn a vybojovala důležité body. Ve čtyřhře vyšel holkám relativně schůdný los a přestože byla znát nesehranost, touha po společném úspěchu byla větší. V singlu hrála Jana v každém setu zcela jiný badminton a až poslední sada snesla přísnější měřítko. Bohužel hra bez koncentrace od prvního úderu a s opakujícími se chybami zde nemohl přinést lepší výsledek..

Konečné výsledky najdete zde.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!