26. 2. 2012

GP D U13 – Slavia TU Liberec

(26.2.2012) Na turnaji hráčů do 13 let se dařilo našim děvčatům..

I přestože o tomto víkendu začínají jarní prázdniny, na nedělním turnaji kategorie U13 své výkony předvedlo 8 veseckých hráčů. Z tohoto počtu jsme sestavili 4 mixové dvojice a nejsilnější z nich – Martin Máchal s Andreou Švarcovou prošli až do finále, kde již bohužel nestačili na pár K.Charyparová a H.Kubáček. Ve dvouhře dívek jsme zaznamenali velmi dobré výsledky, kdy ve finále bojovaly dvě vesecké hráčky – Iva Foukalová a Andrea Švarcová, čímž si zasloužily postup na GP C. Dvouhry chlapců už bohužel nebyly tak úspěšné. Jediný vítězný zápas ubojoval Vojta Tajmr, který ale nepřešel přes semifinále, kde po třísetové bitvě nestačil na A.Pospíšila. Ve čtyřhrách chlapců se prosadil pár Martin Máchal a Ondra Stupka. Kluci si zajistili postup do finále, kde jejich cesta skončila stříbrnou medailí. Čtyřhru dívek ovládly vesecké hráčky Iva Foukalová s Andreou Švarcovou, které nejříve lehce porazily S.Hořínkovou s M.Plškovou a ve finále si bez větších problémů vědely rady i s K.Charyparovou a K.Procházkovou.

Tento turnaj nám zajistil 2 postupy na GP C (Švarcová, Foukalová) a jedno místo náhradníka (Tajmr), což pokládám za úspěch. Na závěr chválím všechny hráče za nasazení při zápasech a propříště bych byla ráda, kdyby se turnaj obešel bez slz a zbytečného vztekání, protože jak jste sami zjistili – stejně to ničemu nepomůže, ba naopak 😉

Zuzana Hlavatá

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!