15. 12. 2012

Vánoční turnaj U9, U10, U11 a GP C U13 – VSK Slavia TU Liberec

(15.12.2012) Vesečtí hráči vybojovali ve všech kategoriích vždy po jednom třetím místě.

V kategorii U9 se na třetím místě umístila Veronika Valtová. Štěpán Bumbálek nakonec po třísetové bitvě skončil také třetí v kategorii U10. A v kategorii U11 se podařilo dosáhnout na medailové umístění i Emanuelu Tichému.

V kategorii U13 všichni hráči odvedli solidní výkony. Po bojovném výkonu Lucky Prokopové v mixu i v singlu se však bohužel podařilo získat pouze jedno medailové umístění. Bára Čvančarová společně s Klárou Hejčlovou získali třetí místo ve čtyřhře dívek.

V kategorii U11 se podařilo postoupit čtyřem našim hráčům ze skupiny. Ondra Stupka, Jarda Vajsejtl a Martin Máchal však bohužel vypadli hned v prvním kole následného pavouka. Ale i tak to pro ně byla dobrá zkušenost a zejména Ondra podal dobrý výkon, když nakonec podlehl svému spoluhráči ve třetím setu.

Turnaj byl, zejména pro hráče v kategorii U13, dobrou zkušeností. Bohužel se hráčům nepovedlo získat další cenné kovy, ale i tak hodnotím vystoupení všech hráčů na turnaji velmi optimisticky.

Stále je však třeba zapracovat především na koordinaci pohybu a některých úderech.

Sandra Švecová

Kompletní výsledky Vánočního GP C U13 najdete zde, výsledky kategorií U9 – U11 potom zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!