12. 1. 2013

GP C U13 – BK Goram Teplice

(12.1.2013) Jirka Vajsejtl vyhrál téměř vše a potvrdil postup ve dvouhře a mixu na GP A, Míša Válová postupuje alespoň v párových disciplínách..

Druhé oblastní GP C bylo opět ze strany hráčů TJ Slovan Vesec povedené, nicméně vždy to může být lepší 🙂 Jirka Vajsejtl nastupoval do smíšené čtyřhry i dvouhry jako jasný favorit a tuto úlohu splnil na jedničku. Ve čtyřhře se svým bratrem mohl nakonec slavit také triumf, ale i finálová účast byla určitým nadstandardem. Míša Válová obhajovala výhru z předchozího nominačního turnaje, ale tentokrát se zastavila už v semifinále, když soupeřka byla běhavější a naše reprezentantka si občas na kurtu nevěděla rady. Republikový turnaj však Míše neunikne, jelikož zvítězila ve čtyřhře dívek po boku K.Hejčlové (BK Goram Teplice) a také v mixu s již zmiňovaným Jirkou Vajsejtlem. Z dalších hráčů zaujala zlepšenou hrou Iva Foukalová, která to dotáhla až na 4.místo a taktéž Andrea Švarcová dokázala postoupit už mezi 8 nejlepších. Mladší kluci shodně dopláceli na technické chyby a někdy i na taktickou nevyzrálost. Všichni hráči však mají před sebou ještě spoustu turnajů a ještě víc tréninků, na kterých je vždy možnost vlastní nedostatky postupně odstraňovat.. (RH)

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!