12. 1. 2013

OP U19 – Chemička Ústí n.L.

(12.1.2012) Čtveřice veseckých hráčů získala na oblastním přeboru staršího dorostu 7 sad medailí a 2 postupy na MČR!

Další vrcholný turnaj v krátké době čekal na kvarteto O.Klimeš, J.Koňas, D.Stejskal a J.Slatinská. Stejně jako při GP A U17 se nejvíce dařilo Ondrovi, když postoupil do finále ve dvou disciplínách a k tomu připojil bronzové umístění ze čtyřhry. Druhé postupové místo vybojoval David Stejskal, jelikož v zápase o 3.místo přehrál R.Dokládala (vítězný J.Machač z Mostu měl již zajištěn přímý postup). Všichni liberečtí zástupci se až na částečné výjimky představili v dobrém světle a ve všech zápasech odevzdali své maximum.

Radek Holata

Umístění našich hráčů:

Ondřej Klimeš – 2.místo ve smíšené čtyřhře (M.Militká – Chemička Ústí n.L.), 2.místo ve dvouhře, 3.-4.místo ve čtyřhře (R.Dokládal – BK TJ Baník Most)

Jan Koňas – 5.-8.místo ve smíšené čtyřhře (V.Phamová – Super Stars Most), 5.-8.místo ve dvouhře, 3.-4.místo ve čtyřhře (D.Stejskal)

David Stejskal – 3.-4.místo ve smíšené čtyřhře (M.Ottová – BK Goram Teplice), 3.místo ve dvouhře, 3.-4.místo ve čtyřhře (J.Koňas)

Jana Slatinská – 5.-8.místo ve smíšené čtyřhře (R.Dokládal), 9.-12.místo ve dvouhře, 3.-4.místo ve čtyřhře (L.Lavičková – BK TJ Baník Most)

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!