27. 1. 2013

GP C U17 – TJ Slovan Vesec

(27.1.2013) Jana Slatinská ziskem 1.místa ve dvouhře dívek a Honza Koňas účastí ve finále dvouhry chlapců získali postup na GP A mladšího dorostu.

Tradiční boj, zejména o 4 místa ze dvouher, přineslo třetí GP C U17. V singlu chlapců se podle očekávání rozhodovalo pouze mezi trojicí J.Koňas, D.Stejskal a R.Dokládal a aniž bych chtěl snižovat úroveň ostatních borců, byl rozdíl mezi zmíněnou trojicí a ostatním polem více než markantní. Některé zápasy tak neměly potřebné nasazení a někdy ani snahu o co nejlepší výkon. Zatímco Honza Koňas se do finále dostal snazší cestou, David Stejskal nestačil v semifinále na R.Dokládala z Baníku Most a o postupující dvojici bylo rozhodnuto. Z mladších veseckých hráčů zaujal výkon Jirky Vajsejtla, dobré momenty předvedl také Jarda Máchal, avšak jeho přístup je někdy více než pozoruhodný. Tonda Kučera ani Šimon Heindorfer ve svých zápasech bohužel neoslnili, ale můžou se předvést hned další sobotu.. U dívek mohlo o medaile bojovat o něco více hráček, nicméně v semifinále se potkaly všechny z nejvýše nasazených. Celý turnaj nakonec nejlépe zvládla domácí Jana Slatinská, když zvítězila v obou duelech o medaile a završila tak úspěšný víkend, ve kterém sehrála spoustu náročných zápasů. Bára Nováčková tentokrát nepustila svou šanci na dobrý výsledek a postoupila po dvou výhrách mezi osm nejlepších. Ilona se zatím pozvolna vrací do své loňské formy, ale stejně jako Míša neměla zrovna štěstí na los. Úspěšným i neúspěšným hráčům přeji mnoho zdaru v dalších turnajích!

Radek Holata

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!