9. 3. 2013

GP C U13 – Super Stars Most

(9.3.2013) Ivě Foukalové ve dvouhře těsně utekl postup na „republiku“ a skončila nakonec čtvrtá. Také čtyřhra dopadla pro dvojici Foukalová – Skuhrová (Super Stars Most) bronzovou medailí, což není rozhodně špatný výsledek.

Suverénně nejlepší výsledky po celou dobu turnaje z našich hráčů podávala právě Iva. Chyběla jí však notná dávka štěstí jak v losu, tak v koncovkách důležitých zápasů, ale i tak si vedla velmi dobře. Ani kluci se za své výkony nemusejí stydět. O výsledek některých zápasů se určitě dalo ještě více poprat, ale ve velmi dobré konkurenci se ani oni neztratili. U Emanuela Tichého a Tomáše Valty je však třeba stále pracovat především na technice jednotlivých úderů. Jarda Vajsejtl po celou dobu turnaje předváděl svoje stabilní výkony a nijak zvlášť nepřekvapil. Všem zúčastněným hráčům a doprovodu děkuji za dobrou reprezentaci klubu.

Sandra Švecová

Kompletní výsledky zde

Poznámka k turnaji:

Velice mě mrzí neúčast dalších nominovaných hráčů našeho oddílu, ať už byly důvody absence jakékoliv. Pokud se členové klubu chtějí věnovat badmintonu závodně, je potřeba akceptovat termínový kalendář a postupy na turnaje si kontrolovat. Klub pro hráče zajišťuje vše potřebné (doprava, složení dvojic, doprovod trenérů, míče apod.), tudíž by se dal očekávat daleko lepší přístup – zejména pro ty, kteří jsou zařazeni do pokročilých tréninkových skupin!

Radek Holata

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!