6. 4. 2013

Finále OP družstev žáků – BK TJ Baník Most

(6.4.2013) Družstva žáků skončila ve finálovém turnaji celkově na druhém a čtvrtém místě. Vítězem se stal oddíl BK TJ Baník Most..

TJ Slovan Vesec „A“

Družstvo ve složení: Válová, Mikezová, Máchal J., Vajsejtl Jiří, Bumbálek, Heindorfer bohužel nedokázalo v závěru turnaje porazit výběr Baníku Most. Jediný bod tak po napínavém třísetovém zápase vybojovali Jarda Máchal a Jirka Vajsejtl, když dokázali porazit dvojici Ondřej a Jiří Král.

Všichni hráči předvedli týmového ducha a bojovali do posledních sil ve všech zápasech. Především všechna utkání odehraná proti Baníku měla kvalitu z obou stran. V úvodu turnaje se však u některých hráčů naskytly nějaké ty nedostatky, především v pohybu na kurtu. Několik zápasů bylo také velmi podceněných, zejména ty proti družstvu TJ Slovan Vesec „B“.

TJ Slovan Vesec „B“

Po trochu překvapivém postupu družstva „B“ ze skupiny, se již bohužel ve finále žádné větší překvapení neodehrálo. Družstvo ve složení: Foukalová, Švarcová, Čvančarová, Valta, Stupka, Máchal Martin, Kučera nakonec sice skončilo ve finále až na čtvrtém místě, ale hráči mohou být i přesto spokojeni

Dobrý výkon předvedla zejména dvojice Valta – Foukalová, která dokázala potrápit své spoluhráče z družstva „A“ Bumbálka – Mikezovou.

Děvčata dnes bohužel nemohla naplno ukázat, co v nich je a proti velmi kvalitním soupeřkám se jen těžko prosazovala. I tak holky odehrály velmi pěkné singly a nemusí se vůbec stydět za odvedené výkony.

Největší pochvalu si ale zaslouží dvojice Kučera – Máchal Martin. Zde byl výběr trenéra pro složení párové disciplíny asi ten nejlepší ze všech možných kombinací 🙂 Občasné psychické výpadky mladšího a méně zkušenějšího z dvojice hráčů, však velmi dobře usměrňoval a podporoval svými herními výkony druhý z dvojice. Zde se ukázalo, jak je důležité, když má méně zkušený, ne však nekvalitní hráč, po svém boku zkušenějšího hráče a jak to rozhoduje koncovky zápasů. Jediné dva body pro družstvo „B“ tak přinesli právě tito dva hráči.

Všem hráčům, doprovodu a trenérům děkuji za dobrou reprezentaci oddílu.

Sandra Švecová

Zápisy utkání najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!