26. 5. 2013

Regionální výběry U13 – SKB Český Krumlov

(25.-26.5.2013) Severočeské družstvo, za které nastoupila i trojice veseckých hráčů, neobhájilo loňské prvenství a skončilo na celkovém 7.místě. 

Vzhledem k účasti 9 družstev se hrálo ve 3 základních skupinách, do kterých byly týmy nasazeny podle žebříčkového postavení. Výběru severních Čech bohužel chyběli dva nejlépe umístění hráči (J.Král, K.Hejčlová) a tak dostala šanci sedmička J.Cach (Super Stars Most), J.Králíček, D.Seifert, P.Seifertová (všichni BK TJ Baník Most), J.Vajsetl, I.Foukalová a M.Válová (všichni TJ Slovan Vesec). Ve skupině naše družstvo nejprve prohrálo s týmem Jižní Čechy „A“ 1:6 (jediný bod získala dvojice Seifertová – Válová ve čtyřhře dívek) a potom podlehlo také výběru Prahy 2:5 (body Vajsejtl a Cach ve dvouhrách). Poslední 3.místo ve skupině tedy znamenalo, že v další části turnaje se hrálo již pouze o 7.-9.místo. Zde severočeši s přehledem porazili Jižní Čechy „B“ 6:1 (body Vajsejtl, Cach, Foukalová, Králíček – Seifert, Foukalová – Válová a Cach – Válová) a Západní Čechy 4:3 (body Cach, Seifert – Vajsejtl, Seifertová – Válová a Vajsejtl – Foukalová). Celkově tedy výběr severních Čech získal 7.místo, vítězem se stalo družstvo východočeské oblasti.

Radek Holata

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!