12. 10. 2013

1.kolo 1.ligy – SK Prosek Praha

(12.10.2013) Premiéru v 1.lize má družstvo Slovanu Vesec za sebou. Obě utkání jsme bohužel prohráli, nicméně o další body bude možnost v dalších kolech rozhodně zabojovat. Tým nastoupil ve složení R.Dokládal, R.Holata, O.Klimeš, M.Milý, D.Pikl, J.Slatinská a I.Synková.

TJ Slovan Vesec 2:6 TJ Astra Praha „B“

TJ Slovan Vesec 3:5 SK Prosek Praha


K prvním zápasům naše družstvo odcestovalo do Kralup nad Vltavou, kde svá domácí utkání organizuje oddíl SK Prosek Praha. Soupeřem na úvod byl ale druhý pražský tým – TJ Astra ZM Praha „B“, což je v současnosti nejlepší klub v ČR pracující s vlastními odchovanci. Smíšenou čtyřhru zvládla výtečně dvojice Milý – Synková, což však na druhém kurtu ve stejné chvíli nepotvrdil hrající kapitán Radek Holata a přes slibné vedení odešel ve třech setech poražen. Čtyřhry mužů nám však stále udržely naději na dobrý výsledek, když sice pár Holata – Klimeš nestačil na zkušenou dvojici Gregor – Osička, ale Matěj Milý s Davidem Piklem nedali šanci Měřičkovi s Myšákem. Dámská čtyřhra a další dvouhry už ale vyšly našim soupeřům daleko lépe a utkání tak skončilo prohrou 2:6. Domácí družstvo SK Prosek Praha se opírá o velezkušené borce (Stádník, Svoboda, Pražáková) což v našem týmu vzbuzovalo veliký respekt. Samotné zápasy však ukázaly, že se nemusíme bát ani velkých jmen a třeba čtyřhra žen potvrdila tuto teorii. Vítězné zápasy si tentokrát připsaly páry Klimeš – Dokládal, Slatinská – Synková a ve dvouhře Ondra Klimeš. Přestože jsme prohráli i toto střetnutí, máme za sebou novou zkušenost a odhodlání uhrát ještě lepší výsledky.. (RH)

Fotogalerie

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!