25. 1. 2014

4.kolo 1.ligy – Super Stars Most

(25.1.2014) Ani v prvním turnaji skupiny o udržení jsme nevylepšili bodový zisk a před posledním kolem je naděje na záchranu pouze v rovině teorie.

Již úvodní zápas proti favorizovanému týmu Sokola Doubravky nás stál spoustu sil a přestože jsme sahali minimálně na remízu, prohráli jsme po nadějném průběhu 3:5. Tento výsledek jakoby zanechal stopy na celém družstvu a v dalších zápasech měly naše výkony již pouze klesající tendenci. S Prosekem Praha nám nevyšlo zcela nic a Super Stars Most nám dovolil pouze jeden úspěšný bod za výhru ve smíšené čtyřhře. Nutno dodat, že klíčoví hráči měli v posledních zápasech již drobné zdravotní problémy a s rostoucí únavou nebylo možné podat maximální nasazení. K úrovni prvoligového turnaje bohužel nepřispěli ani pořadatelé, kteří nezajistili rozhodčí na jednotlivé zápasy a místo fandění a čerpání sil se naši členové museli střídat na provizorních empajrech.

Výsledky našeho družstva ve 4.kole:

TJ Slovan Vesec 3:5 TJ Sokol Doubravka (body Dokládal – Klimeš, Milý – Pikl, Holata)

TJ Slovan Vesec 0:8 SK Prosek Praha

TJ Slovan Vesec 1:7 Super Stars Most (bod Milý – Synková)

Sestava družstva TJ Slovan Vesec: Roman Dokládal, Radek Holata, Ondřej Klimeš, Matěj Milý, David Pikl, Zuzana Hlavatá, Jana Slatinská a Iva Synková

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!