22. 3. 2014

5.kolo OP družstev dospělých – TJ Proboštov

(22.3.2014) Vesecké béčko v nadstavbové části neprohrálo a obsadilo celkové 2.místo v oblastní soutěži. Vítězem se stalo družstvo TJ Proboštov!

Družstvo dospělých TJ Slovan Vesec „B“ dnes zajelo na závěrečné, nadstavbové kolo oblastní soutěže do Teplic. Ačkoliv šance na první místo byla už jen teoretická, vyrazili jsme v nejsilnější dostupné sestavě (z pravidelné sestavy chyběli pouze Pavel Peníška a Lenka Neumannová). Již po úvodním utkání mezi TJ Proboštov a BK TU v Liberci „B“, tedy před našimi zápasy bylo jisté, že první skončí domácí družstvo. Přesto patří velký dík jak všem našim hráčům, tak i soupeřům, že se všechny zápasy odehrály naplno. Po dobrém výkonu jsme porazili družstvo BK TU v Liberci „B“ 6:2 a velmi dobré výkony vedly k remíze 4:4 s týmem TJ Proboštov. O vyrovnanosti s vítezem soutěže svědčí to, že i dnes se většina zápasů rozhodovala v koncovkách třetích setů. Za letošní rok patří poděkování všem nastoupivším hráčům a jen malý kousek chyběl k zopakování lonského umístění áčka.

Závěrečného kola se zúčastnili hráči Karel Bém, Michal Haršanyi, Jan Kanajlo, Jan Koňas, David Stejskal, Klára Dokládalová, Sandra Švecová a Monika Volfová. (MH)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!