11. 9. 2014

Přípravka oddílu badmintonu

Přípravka oddílu badmintonu TJ Slovan Vesec

Badmintonová přípravka TJ Slovan Vesec je prvním výkonnostním stupněm pro další závodní činnost. Prioritou všech našich trenérů je vychovávat mladé hráče v přátelské atmosféře a snažit se naučit nejen badmintonové, ale všeobecné pohybové základy. Základním požadavkem je naopak pravidelná docházka, snaha a dobré chování. Již ve své první sezóně se navíc mohou nejšikovnější badmintonisté zúčastnit turnajů určených pro kategorii přípravky (U9, U10, U11) a získávat tak nové zkušenosti i mimo tréninkovou jednotku. Zároveň uvítáme výpomoc s organizací nebo dopravou na příslušné turnaje. 

Tréninky:

Sokolovna TJ Slovan Vesec

Pondělí a středa 16:00 – 17:00 hod., pouze pro ročníky 2010 a mladší

Vybavení hráčů na tréninky:

Sportovní oblečení (kraťasy nebo tepláky, tričko), sálovou obuv, ručník, pití, švihadlo a raketu (raketu v prvních týdnech případně zapůjčíme)

Turnaje:

Seznam turnajů kategorie U11 je možné kontrolovat na klubových stránkách klubu, nebo se informovat u trenérů přípravky. Pro starší hráče (ročník 2009 a méně) jsou již organizovány soutěže Grand Prix, na které je povinnost získat hráčskou licenci ČBaS.

Kontakty:

Radek Holata (hlavní trenér oddílu), tel.721542010, radek.holata@badmintonvesec.cz


Přihláška nového člena ve formátu .pdf

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!