2. 11. 2014

2.GP B U19 – TJ Sokol Veselý Brno Jehnice

(1.11.2014) Z trojice veseckých hráčů se dařilo nejvíce Jaroslavu Máchalovi, který zvítězil v deblu chlapců a přidal bronz z mixu. Jan Koňas po zcela nevydařené dvouhře uhrál alespoň 2.místo ve čtyřhře chlapců. Kryštof Bumbálek postoupil z úvodního kola dvouhry, ale stejně jako Honzu jej v turnaji trápilo velké množství nevynucených chyb..

Smíšená čtyřhra dopadla pro Jardu solidně, ikdyž nebýt výpadků v semifinále, mohlo to skončit ještě daleko lépe. Kryštof bez své stabilní partnerky nezvládl již první zápas turnaje a mohl se tak soustředit zejména na dvouhru. Ta se příliš nepovedla Honzovi, který ač jako druhý nasazený nenašel za celé utkání recept na talentovaného N.Sivigliu (SKB Č.Krumlov). Ještě hůře odehrál singl Jarda, avšak bez patřičného tréninkového přístupu nelze očekávat na soutěžích zázraky. Opačný problém řešil Kryštof, jehož nasazení kontrastovalo se zbytečnou nervozitou a nepřesnostmi. Nejúspěšnější disciplínou tak byl debl chlapců, ve kterém zvítězila dvojice J.Máchal – O.Král (Baník Most) před dvojicí J.Koňas – M.Bednář (Montas H.Králové). Nutno dodat, že postup druhého páru z prvního kola byl hodně těsný.

Vzhledem ke kvalitě většiny hráčského pole je bodové ohodnocení podle mého názoru velice nadhodnoceno a neodpovídá rozdílu mezi GP A a GP B. Na závěr bych chtěl ocenit pořadatele, kteří zvládli odehrát celý turnaj za jeden den a oproti některým „áčkovým“ soutěžím připravili hráčům i medaile a hodnotné ceny. RH


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!