16. 11. 2014

2.GP D U17 – TJ Slovan Vesec

(16.11.2014) Ilona Mikezová a Jaroslav Vajsejtl postupují na GP C U17.

Přestože na turnaji podávala nejlepší výkony Terka Míšková, opět ji o chlup utekl postup, když narazila v semifinále na pozdější vítězku Ilču Mikezovou. Terce se vedlo již lépe v mixu, kde po boku Tomáše Valty zvítězila. Dvohry chlapců dopadly nejlépe pro Járu Vajsejtla, jenž obsadil poslední postupové místo. Jirka Fiala se příliš neprosadil, ale vzhledem k jeho herním zkušenostem se ještě není co divit. Franta Kozák a Vojta Tajmr předvedli velkou bojovnost a také více zkušeností než na předcházejících turnajích. (SŠ)

Hodnocení hráčů:
Ilona Mikezová – Ilča byla na turnaji faforitkou, přesto ji protihráčky dokázaly občas zaskočit. Doporučila bych zaměřit se na obranu, zpřesnění útočných balonů ze zadní části kurtu. Také je potřeba zapracovat na psychice.

Tereza Míšková – této hráčce určitě nelze upřít obětavost a bojovnost za jakéhokoli vývoje zápasu. Zpřesnit údery na síti a nebát se útoku!

Tomáš Valta – nevzdávat zápas ještě před jeho začátkem, více se koncentrovat na hru, obíhat zadní backhand a hrát údery včas. Tohle všechno jsou chyby, které hru Toma doprovází již delší dobu. Naopak v mixu velmi výrazné zlepšení.

Jarda Vajsejtl – větší koncentrace, zapracovat na obraně a zejména na dlouhých úderech. Psychicky stále nevyrovnané zápasy.

František Kozák- asi nejlepší výkony ukázal v singlu. Ještě více využít svoji sílu. Pozor na srovnání nohou před úderem.

Vojtěch Tajmr – Vojta se velmi zlepšil zejména v singlu. Obíhat zadní backhand a hrát více takticky.

Jirka Fiala – zatím se snažit zejména uplatnit nové herní zkušenosti a rady trenérů, které získá na tréninku.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!