25. 2. 2015

Oddílové informace – únor 2015

Změny v tréninkových skupinách, oddílové příspěvky a další..

Připomínáme, že se zahájením provozu sokolovny došlo k úpravám tréninkových skupin a jejich termínům. Kompletní přehled tréninkových jednotek najdete zde. Neúčast na trénincích a případné jiné změny v docházce je třeba samozřejmě oznámit svým trenérům.

Oddílové příspěvky na 2.pololetí ještě nebyly uhrazeny od všech členů, proto připomínáme, že splatnost končila již v polovině února 2015 a je tedy nutné dlužnou částku co nejdříve doplatit. V případě dotazů či problémům s platbou kontaktujte předsedu oddílu.

V termínu 2.-5.4.2015 se opět zúčastníme mezinárodního turnaje Victor Junior Cup v Berlíně (U11 – U19). Nahlášení účasti prosím neodkládejte a oznamte zájem trenérům do 11.3.2015. Ze zájemců budou v každém případě vybráni pouze členové s příkladným přístupem a pravidelnou docházkou na tréninky.

Dle neustálého zájmu o hraní badmintonu připomínáme, že lze zajistit za zvýhodněných podmínek pronájem kurtů v sokolovně, ale rádi poskytneme i další servis jako individuální trénink s trenérem, turnaj na klíč, nebo vypletání raket.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!