21. 3. 2015

Finále OP družstev žáků – Super Stars Most

(21.3.2015) Smíšené družstvo žáků TJ Slovan Vesec nechtělo zůstat jako jediné bez medaile a i v omlazené sestavě získalo oblastní bronz! Finálového turnaje se zúčastnila sestava: Martin Máchal, Tomáš Šourek, Jaroslav Vajsejtl, Iva Foukalová, Soňa Hořínková a Tereza Šourková.

Ve finálových zápasech byly tahouny družstva Iva Foukalová, Soňa Hořínková a Jarda Vajsejtl. Zatímco od první jmenované se očekával zisk veškerých bodů proti BK Goram Teplice a Super Stars Most, což Iva potvrdila, tak Soňa s Jardou velmi příjemně překvapili svými výkony. Soňa byla dokonce hráčkou, která dokázala vybojovat jediný bod proti oblastním vítězům z Baníku Most. Šestici hráčů doplnili Martin Máchal a sourozenci Šourkovi. Martin sice nedotáhl ani jeden zápas do vítězného konce, nicméně všechna tato utkání byla kvalitně odehrána. Ani Tomovi se nepodařilo urvat žádný bod, ale platí pro něj to samé co pro Martina. Terka přispěla bodem ve čtyřhře dívek proti Teplicím po boku naší nejzkušenější hráčky Ivy. Zisk bronzových medailí je velkým úspěchem pro celý tým. Dokonce až do posledního zápasu proti družstvu Super Stars Most vysela ve vzduchu naděje na stříbro. Jarda však bohužel nedokázal rozhodující zápas proti Jakubu Cachovi proměnit ve vítězný bod pro naše družstvo.

Chtěla bych poděkovat všem hráčům za předvedené výkony, týmovou spolupráci a bojovnost. Nikdo z hráčů nevypustil ani jeden zápas, a to ani proti jasným favoritům a pozdějším vítězům. (SŠ)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!