19. 4. 2015

OP U13 – BK TU v Liberci

(19.4.2015) Soňa Hořínková a Jaroslav Vajsejtl oblastními přeborníky mladšího žactva a zároveň postupujícími na MČR jednotlivců!

Celkem 8 hráčů Slovanu Vesec bojovalo o medaile. Ty se nakonec povedly získat Terce s Kristýnou ve čtyřhře – bronz, Jardovi v mixu – zlato, ve čtyřhře – bronz a poslední medailistkou se stala Soňa, která brala třikrát první místo! (SŠ)

Hodnocení hráčů:

Nejlepšího pokroku na turnaji dosáhl Štěpán Bumbálek, který ve všech zápasech předváděl nejen trenérům, ale také soupeřům svůj postupný technický rozvoj. Bohužel byla znát menší indispozice způsobená prodělanou nemocí. Nejkvalitnější hra byla v podání Štěpiho odvedena v mixu po boku Klárky Malcové (BK TU v Liberci).

Naším nejmladším hráčem byl opět Aleš Foukal, který bojoval na hranici svých možností. Zejména v singlu se však střídaly velmi úspěšné fáze zápasu s těmi nekvalitně odehranými – hlavně ve třetích setech (nevynucené chyby zapříčiněné nervozitou a únavou).

Tomáš Šourek prokázal bojovnost, nicméně na hráče v této úrovni již pouze tato přednost nestačí. Je třeba stále pracovat na úderech ze zadní části kurtu a podání.

Martin Máchal nepředváděl nijak zvlášť oslnivé výkony, až na pár dobrých situací při čtyřhře po boku Štěpiho. Všeobecně je stále potřeba pracovat na psychice, technice – zejména kvalitní výpad na síti a zastavení pohybu.

Terka Šourková předváděla opět útočný badminton, nicméně v párových disciplínách naopak tato razance chyběla – zejména na síti.

Kristýna Haringová – párové disciplíny celkem slušně odehrané. Při singlu chybí rychlejší pohyb od sítě do zadní části kurtu.

Jarda Vajsejtl – na Jardovi bylo vidět velké zlepšení, zejména v přemýšlení nad hrou. Nicméně má stále psychický problém dotáhnout důležité zápasy až do konce. V nově sestavené čtyřhrové dvojici s Tomášem Demuthem (Baník Most) chyběla jakákoliv komunikace na kurtě a kluci hráli, jako kdyby byli na kurtě každý sám (škoda)..

Soňa Hořínková – v mixu ani deblu neměla se soupeři sebemenší problémy. Kámen úrazu nastal, když nastoupila do singlů proti technicky zdatnějším hráčkám. Soňa by si měla uvědomit, že pokud chce dosahovat výsledků i na republikových turnajích, tak musí zvýšit pohyb na kurtu 😉


Výsledky OP U13 najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!