18. 10. 2015

Ještěd Badminton Junior Cup U10 a U11 – TJ Slovan Vesec

(17.10.2015) Tři medailová umístění našich hráčů na domácím turnaji v kategorii přípravek! Natálie Slabá zlatá, Aleš Foukal a Katka Zsilayová stříbrní!

V letošním ročníku Ještěd Badminton Junior Cupu náš oddíl reprezentovala čtveřice hráčů Aleš Foukal, Nicol Romančinová, Natálie Slabá a Kateřina Zsilayová. Největší úspěchy jsme zaznamenali v kategorii U11, kde Aleš i Katka obsadili shodně druhé místo. Oba hráči nestačili pouze na zkušenější badmintonisty, Jana Rázla a Kláru Malcovou (BK TU v Liberci). Ve stejné kategorii bojovala také Nikča, které medaile utekla jen o kousek. Nejmladší vesecká zástupkyně, Natálka Slabá, celkově zvítězila v kategorii U10.

I přes občasné herní a psychické výpadky odvedli všichni hráči vynikající výkony a zejména Katka velmi příjemně překvapila trenéry předvedenou hrou. Natálka prošla celým turnajem bez problému a s přehledem zvítězila. Nikča získávala na turnaji stále cenné herní zkušenosti, trenérům a hlavně sama sobě zároveň dokázala, že pokud chce a na hru se soustředí, dokáže odehrát velmi pěkné zápasy. Aleš všem předvedl, že pokud se srovná psychicky, je schopen zabojovat i proti silnějším soupeřům. (SŠ)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!