10. 4. 2016

1.GP B U17 – Super Stars Most

(9.-10.4.2016) Iva Foukalová vybojovala bronzovou medaili ze dvouhry dívek!

Chladná mostecká hala přivítala republikovou konkurenci v kategorii mladšího dorostu a Slovan Vesec zde zastupovala dvojice děvčat, Iva Foukalová a Soňa Hořínková. Soňa nastoupila pouze do čtyřhry dívek, ale dlouhé čekání na úvodní zápas tentokrát nepřineslo tak úspěšný výsledek jako při GP A v Hustopečích. Dvojice Foukalová – Hořínková odehrála zápas bez potřebného taktického myšlení a navíc v důležitých momentech děvčata chybovala při hře na síti. Smíšenou čtyřhru odehrála Iva společně s Filipem Markem (BK TU v Liberci) a postup do 3.kola je jejich zatím nejlepší společný úspěch. Ještě krásnějšího a trochu nečekaného umístění však dosáhla Iva ve dvouhře, ve které po třech vyhraných zápasech dokráčela do semifinále, navíc ani postup do finále nebyl nereálný. RH

Hodnocení hráčů:

Iva Foukalová – má stále na čem pracovat, ale když ji vydrží chuť a nasazení, může být vzorem všem mladším hráčům v oddíle! Kladně hodnotím přípravu na zápasy a bojovnost, rozhodně by bylo dobré ještě více pracovat s emocemi a vyhodnocením vlastní hry během zápasu.

Soňa Hořínková – během turnaje se věnovala všemu jinému než fandění a čerpání badmintonových zážitků, což je trochu škoda. Přijet pouze na jedinou disciplínu není jednoduchá úloha, nicméně byla možnost nechat na kurtu ještě o trochu více..


Výsledky turnaje zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!