10. 4. 2016

2.GP D U15 – BK TU v Liberci

(9.4.2016) V horní hale v TU Harcov se odehrál krajský postupový turnaj GP D U15, ze kterého si vesečtí hráči odnesli 6 medailových umístění.

Na tomto turnaji měl náš oddíl pětičlenné zastoupení. Zúčastnili se Filip Gottstein, Tomáš Šourek, Martin Máchal, Petruch Martin a Benk Matěj.

Smíšené čtyřhry se pro neúčast veseckých děvčat nikdo z pětice kluků nezúčastnil. O to lepší měli kluci výsledky v singlu. Nejlépe si vedl Tomáš Šourek,který potvrdil roli nasazené jedničky a ve finále porazil svého týmového kolegu Martina Máchala,který si však musel proklestit cestu až z předkola. Na třetím místě skončil taktéž vesecký hráč a to Filip Gottstein,který v semifinále nestačil na Tomáše Šourka. V boji o třetí místo a zároveň o post prvního náhradníka však svedl boj úspěšný a porazil ve dvou setech Berana (BK TU v Liberci). Martin Petruch a Matěj Benk byli na tomto turnaji nasbírat cenné zkusenosti. Oba hráči bohužel na své soupeře nestačili. A oba shodně skončili ve čtvrtfinále.

Do čtyřher chlapci nastoupili ve složení Martin Petruch – Filip Gottstein, Tomáš Šourek – Martin Máchal a Matěj Benk – Pajer (BK TU v Liberci). V osmičce narazila dvojice Martin Petruch – Filip Gottstein na dvojici Böhm – Kazda (BK TU v Liberci). Byl to lítý boj,ale nakonec zvítězila vesecká dvojice. V semifinále jsme měli trojí zastoupení. Kromě již zmíněné dvojice byli v semifinále předsazení všichni ostatní kluci. Tomáš Šourek -Martin Máchal narazili na dvojici kluku z „Techničky“ a porazili je hladce ve dvou setech. Ve druhém semifinále proti sobě nastoupili Matěj Benk – Pajer a Martin Petruch-Filip Gottstein. Zde zvítězili Martin Petruch – Filip Gottstein. Ve finále byla nakonec úspěšnější dvojice Tomáš Šourek – Martin Máchal.

Všechny kluky musím pochválit za nasazení a zároveň bych chtěl poblahopřát k umístěním a k postupům na oblastní turnaj kategorie U15. Avšak všichni musejí ještě zlepšit spoustu věcí jak herně, tak i pohybově. JK


Výsledky turnaje ke stažení zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!