10. 5. 2016

2.GP C U13 – Super Stars Most

(8.5.2016) Šest našich hráčů se zůčastnilo postupového GP C U13 v Mostě, Aleš Foukal a Štěpán Bumbálek získali ve čtyřhře chlapců bronzové medaile.

Kromě úspěšných chlapců se za TJ Slovan Vesec na turnaji představili ještě Kačka Zsilayová, Verča Valtová, Nikča Romančinová a Terka Křižanová. Kačka předvedla pěkný výkon ve dvouhře, jenž beru velice pozitivně. V dívčím singlu se ale nejvíce prosadila Verča, která využila dobrého losu a prošla do čtvrtfinále, což byla super využitá příležitost. Ani Nikča neměla daleko od vítězství v prvním kole. Bojovala jak jen mohla, ale ještě to bohužel nestačilo. Terka měla největší problém s rychlým pohybem, což jí dost limituje a také proto neměla moc velkou šanci proti kvalitní soupeřce v prvním kole. Ve dvouhře chlapců postoupil Aleš do čtvrtfinále, když ve druhém kole přehrál oddílového spoluhráče Štepána Bumbálka, naopak v mixu se nejvíce dařilo právě Štěpimu ve dvojici s Kačkou Zsilayovou. Nejlepší umístění však nakonec zaznamenal pár Bumbálek – Foukal v deblu chlapců, ve kterém se podařilo vybojovat bronz. Bohužel na postup to zatím ještě nestačilo..

Doufám že si všichni hráči z turnaje odnesli spoustu poznatků, které je posunou dál. Děkuji za týmovou spolupráci všech šesti hráčů a také samozřejmě rodičům za dopravu. (OK)


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!