15. 10. 2017

1.kolo OP smíšených družstev dospělých – Super Stars Most

(14.10.2017) Na úvod oblastní soutěže družstev dospělých zaznamenalo béčko Slovanu Vesec jednu vysokou porážku a jedno těsné vítězství.


TJ Slovan Vesec „B“ 0:8 Super Stars Most
TJ Slovan Vesec „B“ 5:3 BK TJ Baník Most

Na první kolo oblastního přeboru družstev dospělých vyrazila z důvodu velkého počtu nemocných, či zraněných hráčů velmi nezkušená sestava. Většina hráčů si odbyla svou premiéru v družstvu a tak bylo zřejmé, že nás bude čekat těžká práce. V prvním utkání se nabitý kádr Super Stars Most jevil nejen papírově nad naše síly, ale i přes jednoznačnou prohru jsme předvedli některé pěkné výkony a noví hráči si alespoň vyzkoušeli jaké to je mezi dospělými. Do druhého utkání jsme se rozhodli nezměnit sestavu a vyplatilo se. Po několika vyrovnaných zápasech jsme vybojovali cenné vítězství v poměru 5:3. Více než výhry si ovšem cením přístupu všech hráčů, kteří odehráli všechna utkání dle svých možností naplno, ačkoliv by se mohla zdát jako předem rozhodnutá. MH

Sestava v 1.kole: Jaroslav Vajsejtl, Michal Haršanyi, Kryštof Bumbálek, Jiří Nývlt, Soňa Hořínková a Šárka Líbalová

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!