2. 12. 2017

2.kolo 1.celostátní ligy družstev dospělých- BK TU v Liberci

(2.12.2017) Ani na palubovkách technické univerzity Liberec se družstvu dospělých nedařilo a připsalo si do tabulky další 2 porážky..


TJ Slovan Vesec „A“ 2:6 Sokol Radotín Meteor Praha „B“
TJ Slovan Vesec „A“ 1:7 BK TU v Liberci „A“

V téměř domácích podmínkách začal tým Slovanu Vesec proti družstvu Sokol Radotín Meteor Praha „B“. První bod přinesl debl žen, když soupeř tuto disciplínu vypustil a dvojice Líbalová – Synková tak vyhrála bez boje. Následující zápasy již přinášely body výhradně soupeři, pouze David Stejskal našel recept na P. Synovce a snížil stav na konečných 2:6.

Proti BK TU v Liberci došlo k malým změnám v sestavě, ale průběh utkání nabral podobný ráz jako předchozí duel. Za stavu 0:5 snižovala ve dvouhře žen Iva Foukalová, avšak šlo pouze o korekci celkového výsledku.

Sestava družstva TJ Slovan Vesec ve 2. kole: Kryštof Bumbálek, Ondřej Klimeš, Jaroslav Máchal, David Stejskal, Jiří Vajsejtl, Iva Foukalová, Šárka Líbalová, Iva Synková.

Po dvou kolech je jasné, že budeme hrát ve skupině o záchranu, což ale v nastaveném schématu první ligy znamená bez stresu odehrát třetí kolo a připravit se na důležitou nadstavbovou část. Tým zatím hledá lídra, který se v sestavě plné odchovanců dokáže vzepřít nepřiznivému stavu a vyhecovat spoluhráče k ještě lepším výkonům. Zároveň stále očekávám, že se hráči budou snažit s aktuální situací poprat i vyšší tréninkovou spoluprácí, nebo snahou odehrát v párových dvojicích více těžkých zápasů i na turnajích jednotlivců..

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!