18. 12. 2017

LASVIT Vánoční turnaj U13 (GP C open) – BK TU v Liberci

(16.12.2017) Kateřina Zsilayová trojnásobnou vítězkou, Aleš Foukal dvakrát na stupních vítězů v párových disciplínách!

Tradičního vánočního turnaje Grand Prix C U13 se zúčastnilo šest hráčů Slovanu Vesec. Nejvíce se dařilo Kačce Zsilayové, která po náročných zápasech nakonec ovládla turnaj ve všech disciplínách. Nejprve po boku týmového parťáka Aleše Foukala v mixu, poté ve čtyřhře s Helenou Novotnou (SK Badminton Tábor) a konečně i po dramatickém finále v singlu. Taktéž Alešovi se dařilo především v párových disciplínách, kde získal zlato z mixu a stříbro ve čtyřhře chlapců ve dvojici s Petrem Hnilicou (Sokol Meteor Radotín Praha).

Štěpán Líbal s Tadeášem Hlubučkem neprošli přes první kolo ve čtyřhře, právě přes dvojici Foukal – Hnilica. V mixech naopak oba předvedli v celku pěkné výkony. Ondra Buriánek a Michal Čepelák získávali na turnaji další cenné zkušenosti. V průběhu celého turnaje se většina našich hráčů potýkala především s psychickou nevyrovnaností, jež způsobovala zbytečné chyby u základních úderů. (SŠ)


Kompletní výsledky doplníme

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!