10. 1. 2018

Turnaj U11 – BK Deltacar Benátky n.J.

Prvního turnaje v novém roce se naši nejmladší badmintonisté zúčastnili v Benátkách nad Jizerou. Kompletní výsledky najdete zde.

Slovan Vesec na mládežnickém turnaji reprezentovali Kryštof Sůva, Jonáš Čihula, Šimon Jíra, Honza Šolc, Kuba Hruška a Lucka Katrenová. Pro většinu to byl první turnaj za hranicemi libereckého kraje. Hrálo se ve skupinách, dva nejlepší postoupili do závěrečného pavouka. Nejlépe se vedlo Kubovi a Honzíkovi. Kuba narazil hned v pavouku na pozdějšího vítěze a i přes některé pěkné výměny na soupeře nestačil. Kubík musí hlavně zapracovat na horním úderu (míček odehrávat dříve a ne za tělem). Honza ve čtvrtfinále odehrál velmi vyrovnané utkání (14:16 , 10:15) a i přes velmi bojovný výkon to na semifinále nestačilo. Honzu nejvíce brzdí pohyb na kurtu (výpady u sítě špatnou nohou, špatný přeskok v zadní části kurtu), který musíme co nejrychleji odstranit. Šíma odehrál velmi pěkné zápasy v 5-ti členné skupině skončil třetí. I přes nepostup do závěrečného pavouka odehrál velmi pěkné výměny i (technicky) a tudíž zaslouží velkou pochvalu. Vše je potřeba nyní přenést na tréninky, kde by ještě mohl trošku více přidat. Jonášek se na turnaji zlepšoval každým zápasem. Ovšem přebytečnou energii, kterou vykazuje by potřeboval vložit do úderů. Lucka sbírala především zkušenosti, ale zápas od zápasu se také zlepšovala. Nejvíce Lucku trápí natáčení bokem při horním úderu. Kryštof skončil ve skupině na třetím místě jen o kousek mu utekl postup. Kryštof bude muset nejvíce zapracovat na pohybu po kurtu a horním úderu. Všichni hráči si však zaslouží pochvalu za snahu. Vyzkoušeli si hru s péřovými míči, s kterými toho nemají ještě mnoho nahráno, ale vypořádali se s tím bezvadně. Každý si vyzkoušel také roli rozhodčího. Děkuji Čihulovým za bezproblémovou dopravu a také ostatním rodičům za podporu. JN

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!