20. 1. 2018

3.kolo 1.celostátní ligy družstev dospělých- Astra Praha

(20.1.2018) V hale pražské Astry se naše družstvo „A“ utkalo v posledním kole základní části s týmy TJ Sokol Křemže a TJ Astra Praha „A“.


TJ Slovan Vesec „A“ 1:7 TJ Sokol Křemže
TJ Slovan Vesec „A“ 3:5 TJ Astra Praha „A“

Na pražské Astře zahájilo družstvo proti týmu TJ Sokol Křemže. I přes nepříznivý výsledek 1:7 tým ve všech utkáních podal velmi bojovný výkon, ale trápil nás neúspěch v koncovkách setů a klíčových momentech utkání. Polovina duelů zápasů se rozhodovala ve třetích setech a bohužel jsme ani jednou nebyli úspěšní.

Proti pražské Astře jsme nastoupili v mírně pozměněné sestavě, ale ani to k vítězství nevedlo a soupeři jsme podlehli 3:5. O vesecké body se zasloužili především singlisté, Ondřej Klimeš a David Stejskal, ale také první čtyřhra mužů, Klimeš – Vajsejtl. Ani v dalších duelech jsme nebyli bez šancí, ale nakonec se nám už další body získat nepodařilo.

Sestava družstva TJ Slovan Vesec ve 3. kole: Ondřej Klimeš, David Stejskal, Jiří Vajsejtl, Jiří Nývlt, Matěj Milý, Iva Foukalová, Soňa Hořínková, Iva Synková.

V obou zápasech prvního ligového kola roku 2018 za nás nastoupili hráči týmu „B“ a ligový nováčci – Jiří Nývlt a Soňa Hořínková. Soňa se uvedla velice dobrým výkonem v párových disciplínách a Jiří také prokázal rostoucí formu, která málem vedla k zisku vítězství hned v jeho prvním ligovém zápase.

V posledních dvou kolech barážové skupiny čeká tým série utkání, které rozhodnou o setrvání v 1. lize dospělých. Ačkoliv se týmu v základní části v klíčových momentech nepodařilo zvítězit, tak věříme, že v závěru soutěže tento trend zvrátíme a udržíme ligovou příslušnost i pro příští rok. Vzhledem k věkovému průměru nám stále chybí potřebné zkušenosti a zdravá drzost ke zvládnutí vypjatých momentů, které by vedly k zisku důležitých bodů. Mladý tým se ale každým kolem v těchto ohledech posouvá dál a věříme, že na konci soutěže to bude pro všechny hráče dobrou a důležitou zkušeností. (MM)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!