5. 2. 2018

1.GP C U15 – Chemička Ústí n.L.

(3.2.2018) Aleš Foukal v semifinále dvouhry a čtyřhry, Štěpán Líbal na 3.místě v deblu chlapců. Postup na GP A se však tentokrát nikomu nepodařil.

V termínu pololetních prázdnin se z původní sestavy vydalo do Ústí pouze torzo hráčů, ale všichni zástupci Slovanu Vesec zanechali na kurtech dobrý dojem. Zlepšenou hru předvedl ve dvouhře Aleš Foukal, také Štěpán Líbal a Nicol Romančinová měli ve svých zápasech mnoho povedených momentů.

Hodnocení hráčů:

Aleš Foukal – Alespoň v semifinále dvouhry naznačil své současné možnosti (soustředěnost, pestrá ze zadní čáry, pokusy o překvapivé údery od sítě). Stále však bojuje s držením rakety a zapomíná se vracet ke středu kurtu.

Štěpán Líbal – Občas je myšlenka rychlejší než nohy a tak se ocitá mnohokrát zbytečně na zemi 🙂 Na druhou stranu je již ve hře více delších výměn a snaha nezakončovat z prvního úderu.

Nicol Romančinová – Ve dvouhře odehrála skvěle první set, ale k lepšímu výsledku ještě potřebuje přidat na jistotě úderů. Dlouhé míče hraje až příliš ke středu a v přední polovině kurtu pouští míče hodně pod pásku..


Kompletní výsledky najdete zde

Videoukázka ze dvouhry chlapců

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!