19. 3. 2018

5.kolo 1.celostátní ligy družstev dospělých – TJ Sokol Křemže

(18.3.2018) Družstvo Slovanu Vesec v posledním kole skupiny o záchranu předvedlo výsledkově nejlepší zápasy a udrželo se v 1.lize i pro další ročník!

TJ Slovan Vesec 4:4 TJ Astra ZM Praha „B“
TJ Slovan Vesec 5:3 TJ Sokol Křemže
TJ Slovan Vesec 2:6 SK Prosek Praha

Ačkoliv se základní část pro družstvo Slovanu Vesec nevyvíjela v letošní sezóně příliš dobře, ve skupině o sestup tým dokázal zmobilizovat všechny síly a sbírat konečně soupeřům body. Před posledním kolem mělo áčko náskok jednoho bodu před družstvem Astra Praha B a věděli jsme, že právě tento duel bude nejpíše klíčovým. Hned první zápas nás svedl proti tomuto soupeři a jelikož se podařilo vybojovat remízu, byla naděje na záchranu opět posílena. Poslední krok k udržení udělali vesečtí hráči v dalším zápase proti domácímu týmu, ve kterém došlo k několika překvapivým výsledkům v náš prospěch a celkové výhře 5:3. Závěrečný zápas s družstvem SK Prosek Praha už nic na pořadí nemohl změnit a tak ani porážka 2:6 nás příliš netrápila 🙂

V posledním kole nastoupil Slovan Vesec ve složení: Ondřej Klimeš, Matěj Milý, Jiří Nývlt, David Stejskal, Jiří Vajsejtl, Iva Foukalová, Soňa Hořínková a Iva Synková.


Kompletní přehled všech zápasů najdete zde

Děkuji všem hráčům za kvalitní přístup a nasazení v závěru soutěže. RH

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!