24. 9. 2018

2.GP B U17 – TJ Chemička Ústí n.L.

(22.-23.9.2018) Soňa Hořínková zvítězila v singlu i deblu dívek a ve smíšené čtyřhře vybojovala 3.místo. Šárka Líbalová završila úspěšný turnaj pro Slovan Vesec bronzem z dívčí dvouhry..

Do smíšené čtyřhry zasáhli všichni vesečtí hráči, kteří na turnaj odcestovali. Zatímco Soňa Hořínková s Jiřím Derkou (FsPS MU Brno) vybojovali bronzovou medaili a Šárka Líbalová s Janem Horou (Bílá Hora Plzeň) postoupili do 3.kola, chlapcům se dařilo méně. Jaroslav Vajsejtl vedle Kláry Neubauerové (Sokol Č.Budějovice) zvítězil pouze v úvodním kole a Filip Gottštein s Vanesou Kryeziu (Sokol Č.Budějovice) skončili hned po prvním zápase.

Ve dvouhře se dařilo opět více děvčatům, ikdyž Jarda dokázal alespoň vyhrát 1.kolo a zabojoval i v následujícím utkání. Soňa Hořínková se trochu trápila v 1.setu úvodního zápasu, nicméně potom se již rozehrála a pohodlně dokráčela do nedělního semifinále. Šárka Líbalová postoupila do bojů o medaile trochu trnitější cestou, avšak celkový výsledek je určitě velkým povzbuzením do další práce. Semifinálový zápas svedl proti sobě obě naše reprezentantky, z nichž byla nakonec úspěšnější Soňa. Ta zvítězila i poslední zápas turnaje a po trimufu na GP B U19 v Mostě ovládla stejný turnaj také v kategorii U17.

Debl chlapců bohužel v podání našich zástupců nebyl příliš povedený a tak opět vše zachraňovala děvčata 🙂 Šárka Líbalová postoupila s Martinou Ševčíkovou (FsPS MU Brno) do čtvrtfinále, Soňa Hořínková ve dvojici s Adélou Chadimovou (FsPS MU Brno) i přes velké trápení v prvním utkání celý turnaj vyhrály. Holkám gratuluji k medailím a chválím zejména předvedené nedělní výkony. RH


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!