7. 10. 2018

Finále OP smíšených družstev kategorie U15 – BK TU v Liberci

(6.10.2018) Žákovské družstvo obsadilo v oblastním finále 3.místo, když nestačilo na tým Chemičky Ústí nad Labem, ani domácí tým BK TU v Liberci..

Slovan Vesec odehrál finálový turnaj ve složení: Matěj Benk, Aleš Foukal, Štěpán Líbal, Nicol Romančinová, Veronika Valtová a Kateřina Zsilayová

Výsledky družstva ve finálovém turnaji:

TJ Slovan Vesec 0:7 TJ Chemička Ústí n.L.

TJ Slovan Vesec 0:7 BK TU v Liberci

Bohužel se několik dobře rozehraných zápasů nedokázalo dotáhnout do vítězného konce, navíc Katka s Veronikou hrály turnaj se zdravotními problémy a je znát, že v sezóně zatím nemají moc odtrénováno. Matěj a Nicol měli v zápasech dobré momenty, nicméně by potřebovali větší turnajovou praxi. Štěpán musí výrazně zlepšit koordinaci na kurtu a Aleš by měl jít, jako nejlepší hráč, zejména příkladem ostatním!

Trochu mě mrzelo, že se hráči během turnaje vůbec nepovzbuzovali, jelikož v týmové soutěži je na prvním místě společný výsledek. Z taktického hlediska bych chtěl hráče upozornit hlavně na způsob obrany, která je ve většině případech zbytečně dlouhá a pomáhá tak soupeřům zústat v útoku.. RH

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!